Hallo, friends and followers
We have just got back from the Paris Fashion Week. We were not invited to the Chanel show. Or to the Hermes. Not that we would have liked to go. One we would have liked to go to would have been Chloe’s show.
To see if Chemena Kamali, Chloe’s Creative Designer really designs what she talks of. In her Vogue interview she said: I want to give a certain lightness and freedom to the clothes so that you can work in them, you can live your life in them, because you have stuff to do.
We love that. That is what cps is all about.
Watch the Chloe SS 2025 show on YouTube and judge for yourselves.
Kamalis Chloe atmet Leichtigkeit und Freiheit, aber wer von uns wird darin leben und arbeiten können? Übrigens, die 42-jährige Kamali sammelt Blusen, sagt sie im Interview. Sie hat inzwischen ca. 700!
Für uns Normalsterbliche gibt es Ludovica Diligu und ihre LaboArt. Gewisse Teile der Herbst/Winter-Kollektion sind schon fast ausverkauft in cph. Ludo scheint instinktiv zu wissen, was Frauen heute tragen und wie sie aussehen wollen. Einfach grossartig.
Frühling/Sommer 2025 – oben ein Ausschnitt aus der Kollektion.
Unten das LaboArt-Team und Mette – immer total engagiert wie Nico Robinson von der Agentur, die LaboArt vertritt in DE und CH. Er hat für mich draussen vor dem Showroom posiert.
Before we ordered LaboArt we had already seen Harris Wharf SS25 with Nico and Giulia is always there and it is always a pleasure to have her explain her collection. She said to me that she doesn’t like to have her pictures taken but if I would make a picture of hers. I thought it was a great compliment she paid me. Here she is. Giulia Acchiardi – Creative Head of Harris Wharf, married, mother of two children and not retouched as with all the pictures I now shoot.
Paris war und ist ein kulinarisches Schlaraffenland. Ohne vorherige gründliche Recherche geht es nicht. Hier die zwei Perlen dieser Reise.
Erstens, Delhi Bazaar im 11. Arrondissement. Wer so viel und gut indisch kocht wie ich, hat es schwer überhaupt ein einigermassen zufriedenstellendes indisches Restaurant zu finden. Ganz neu in Paris und ganz grossartig. Kleine Preise für hervorragendes Essen. Jeden Abend ausgebucht. Ausgelassene Brasserie-Atmosphäre.
Here the second pearl. I read so much about them – Eugenio Anfuso and Cecilia Spurio. They are killing it. Eat here before the prices double, they say. So we did. We took the bigger of two tasting menu options and were blown away. What we enjoyed most – the warmheartedness and the joy that filled the place.
Amalia – very new and also in the 11. Arrondissement. For those special moments in life when love needs a little shining up or something like that. And sometimes Mette and my love does need some help. We are business-partners and that is sometimes quite a challenge for a married couple. I always say and I mean it – Mette is the boss but she doesn’t like it when I say it.
Viele Neueingänge in den letzten zwei Wochen.
SIBIN LINNEBJERG
JAN MACHENHAUER
SCANDINAVIAN EDITION
ALBERTO FASCIANI
und
KLÆR!
Wir freuen uns, dich wieder zu sehen und wie immer, danke für deine Treue zu cph und für die Zeit, die du nimmst für unsere Nachrichten.
Herzgruss
Johnson, (Mette, Denise und Anna)